Läs vad några av de 1000 nöjda kunder tycker!

Jan Martinsson

Lindesberg
"Tog beslut om installation 1 september! 13 sep dök 3 väldigt kompetenta montörer upp med allt mtrl. vid 9 tiden och kl 15 började jag producera egen el! Tom. Idag ca 450 kWh producerat, 161024! Mycket nöjd!"

Birgitta Wahlström

Karlholmsbruk hus med bergvärme
"Vi har funderat ett tag på hur vi kan minska våra kostnader för villans drift. Kombinationen solkraft och bergvärme fungerar utmärkt för oss, då allting kopplas till befintligt elsystem. Min man har jobbat i branschen och han är mycket fascinerad av tekniken.
Monteringen tog bara ett par dagar och vi kan varmt rekommendera Solkraftdirekt."

Alvar Dahlenlund

Gävle villa med luftvärmepump
"Jag har ett stort uthustak, jag fick tips att jag kunde nyttja det till solkraftproduktion.. I skrivande stund har solcellerna producerat 6841 KW/h.
Jag fick hjälp med allt t.o.m. att byta elleverantör till en som betalar bättre för mitt överskott."

Sonja Söderlind

Uppsala
"Denna Solkraftsresa har varit så spännande och rolig! Vilka proffsiga och vänliga hantverkarkillar, Så snabbt och koncentrerade på sina arbeten uppe på taket.Elektrikern som tänker "säkerhet". Sist men inte minst koordinatorn som sitter med att samordna dessa Verkställare. Tack till alla inblandade/sonja"

Fernando Öhman

Stockholm, Villa med elvärme
"Min svärson har rekommenderat Solkraftdirekt till mig, och jag rekommenderar det till dig. Hus med tak i olika väderstreck! Resultaten liknar en fast solföljare som ger solel från tidigt på morgonen till sent på kvällen.
På morgonen börja östsida producera, mitt på dagen kommer det mesta från söder och kvällen avslutas med produktion från den västra sida. Jag är mycket nöjd med resultaten."

Leif Lööf

Gävle
"Har producerat 7200 Kw/h sedan 16 april i år och fick ett nytt snygg tak på köpet!"

Margareta Larsson

Gävle Villa med direktel.
"Vi blev inspirerade av vår granne Mats och tog kontakt med Solkraftdirekt för offert. Monteringen genomfördes snabbt och smidigt. Det är roligare att få elräkningen nu för tiden och det blev lyckad att kombinera västra och södra sida på hustaket."

Mats Nilsson, Gävle

Hus 112 m² och två medlemmar i familjen
"Vi är väldigt nöjda med både monteringen och anläggningen. Duktiga hantverkare som monterade solcellerna och alla tillbehör, Liviu hjälpte till med alla handlingar efteråt. Har producerat 9 500 kWh sedan början på mars -16.

 Riktigt roligt att få elräkningen nu för tiden!"

Marlene Hallgren, Sala

Villa 200 m² 8st medlemmar i familjen
"Solen är favoritämnet i våran familj, vi fick inspiration från våra resor i Spanien där mycket av hustaken täcks av just solceller. Vi har idag en solkraftsanläggning som täcker 70% av vår fastighets energibehov.

Vi fick hjälp med rubbet!"

Börja spara pengar idag

Kontakta oss för fri rådgivning